Spændende fodboldrejse til Barcelona! Få 2 overnatninger på hotel og billetter til Champions League kampen Barcelona - Tottenham fra 1990,- per person

SKAF BILLETTER HER >>

Så er datoen endeligt fastlagt, når de 2 storklubber skal kæmpe om point i Champions League! Kampen finder sted den 11. december 2018, og med Rejsefidus kan du ikke blot sikre dig sæder til denne topkamp inde på Camp Nou, MEN… Du får også 2 overnatninger med i købet på et ibis hotel i storbyen Barcelona. Så begynd allerede nu at glæde dig til en oplevelse i den spanske storby, hvor du både kan opleve byens historiske skatte og kampen mellem Barcelona - Tottenham! Og så har vi også fundet billige flybilletter fra København til Barcelona, hvis du gerne vil have billige flybilletter i hus.

Sådan ser tilbuddet ud:

SKAF BILLETTER HER >>

Om tilbuddet:

En ting er at råbe af TV-skærmen hjemme i stuen, når favoritholdet i Champions League er i kamp… Men at opleve det hele "live" inde på stadionet, hvor du kan heppe sammen med de hujende fans, synge med på fodboldsangene og springe op fra dit sæde inde på Camp Nou, når kampen bliver lidt for spændende… Ja, det er en oplevelse, der ikke kan sammenlignes med den i stuen! Og lige nu kan du få fingre i kampen mellem de to storklubber Barcelona - Tottenham, der finder sted den 11. december 2018.
Med i prisen fra Rejsefidus får du ikke blot billetter, men også 2 hotelovernatninger på ibis Barcelona Centro/ibis Barcelona Pza Glories 22. Du kan derfor allerede tage til Barcelona d. 10/12, og hjem igen d. 12/12. Det er selvfølgelig også muligt at tilkøbe ekstra overnatninger, hvis du gerne vil kombinere fodboldrejsen med en sightseeing-tur rundt i Barcelonas gader. Og Barcelona er en af de byer, hvor du nemt kan få et par dage til at gå, da byen har så meget at byde på.

Godt at vide:

  • Pris: Pris er per person (ved 2 personer)
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt, da billetter kan blive udsolgt
  • Afrejsedato: Afrejse er den 10/12-2018
  • Rejseselskab: Rejsefidus
  • Overnatning: 2 nætter på ibis Barcelona Centro/ibis Barcelona Pza Glories 22

Book flybilletten til Barcelona (kun 592,-) i samme omgang

Vær sikker på at få fingre i billige flybilletter til Barcelona, så du kan få en ekstra øl inde på Camp Nou. Vi har fundet billige direkte afgange tur/retur med Ryanair fra København til Barcelona. Og så er der håndbagage med i prisen på begge afgange. Du kan læse mere om bagagereglerne på Ryanairs hjemmeside.

Sådan ser flybilletten ud:

SE LEDIGE SÆDER >>