Klar, parat til KAMPSTART: Få billet til AC Milan - Juventus og 3 overnatninger på 3* hotel fra KUN 2990,- per person

SE TILBUD HER >>

Mærk fodboldfeberen rase, når AC Milan og Juventus møder hinanden på San Siro, Milano! Kampen finder sted d. 11. november, og her vil spændingen være på sit højeste! Sidst de 2 klubber mødte hinanden, løb Juventus afsted med en 4 - 0 sejr, men med AC Milan på hjemmebane kan alting ske! I dette tilbud får du 3 overnatninger med på 3* hotel, er der både tid til at opleve Serie A kampen, og se Milanos smukke seværdigheder.

Sådan ser tilbuddet ud:

SE TILBUD HER >>

Om tilbuddet:

Vær med når de rød-hvide og sort-hvide stribede trøjer kæmper om sejren i Serie A. Den 11. november møder AC Milan - Juventus nemlig hinanden på AC Milans hjemmebane, San Siro, der har plads til ca. 80.000 hujende fans. San Siro er let tilgængelig med metro (Purple Line), hvor der er dedikeret et stop til stadion og dets besøgende.
Med i dette tilbud får du ikke blot billet til kampen men også 3 overnatninger. Du vil komme til at overnatte på ibis Milano Centro/ibis Milano Ca Granada. Under selve bookingen har du mulighed for at ændre hotel, men også billetten i forhold til placering på stadion. Så book billetten nu, og glæd dig til at opleve 2 storklubber fra den italienske Liga.

Godt at vide:

  • Pris: Pris er per person (ved 2 personer)
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt, hvis du vil sikre dig billet
  • Afrejsedato: Rejseperioden er med overnatning fra d. 10/11 til d. 12/11
  • Rejseselskab: Rejsefidus
  • Overnatning: 3 nætter på 3* ibis Milano Centro/Ca Granda
  • Transport: Du skal selv sørge for transport til Milano

Psst… Billige flybilletter lige her!

Som en ekstra lille gode har vi fundet superbillige flybilletter til Milano! Med dette forslag har vi fundet billige flyafgange fra København, der har direkte afgange til Milano. Flybilletterne udbydes af Ryanair, hvor håndbagage er inkluderet i prisen.

Sådan kan flybilletterne se ud:

SE FLYBILLETTER >>