Få 2 overnatninger på hotel inkl. morgenmad, shuttle-service til Disneyland og 1 dagsbillet til parken fra 1409,- per person

SE TILBUD >>

Tag familien med på weekendophold til det eventyrlige Disneyland Paris! Her er der oplevelser for hele familien, og Disney-figurer fra forskellige årtier. Mød Mickey Mouse, Anders And, Prinsesserne fra Frost og mange flere! Og med shuttleservice fra jeres 4* hotel til forlystelsesparken, så er det nemt at komme til og fra alle de spændende oplevelser, der venter jer i Disneyland Paris.

Sådan ser tilbuddet ud

SE TILBUD >>

Om tilbuddet

Når I træder ind i Disneyland Paris, er det som at befinde sig midt i et eventyr! Den kæmpe forlystelsespark byder på masser af forlystelser, flere eventyrsverdener, Disney-figurer og mange begivenheder. I vil sagtens kunne få flere dage til at gå i Disneyland Paris, hvis I ønsker at opleve det hele. Tag bl.a. ind i labyrinten fra Alice i Eventyrland, prøv Crush's Coaster fra Find Nemo, eller oplev det utrolige univers fra Star Wars. Eventyret venter jer i Disneyland Paris, hvor I vil få en fantastisk familieoplevelse.

I dette tilbud får I 2 nætter på det 4* Vienna House Magic Circus, der ligger kun 5 min fra Disneyland Paris. Her kan I nyde morgenmadsbuffeten hver morgen, inden I tager med shuttleservicen. Her kommer I til forlystelsesparken, hvor I får en dagsbillet til, som er gældende på opholdets 2. dag. På hotellet overnatter I på et hyggeligt værelse, der er dekoreret som et ægte Walt Disney-eventyr. Alle værelser har eget badeværelse, TV, værdiboks og en elkedel.

Godt at vide

  • Pris: Pris er per person
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt, da dette er en tilbudspris
  • Afrejsedato: Vi har fundet de billigste datoer i december
  • Rejseselskab: TravelBird
  • Overnatning: 2 nætter på 4* Vienna House Magic Circus
  • Transfer: Der er fri shuttleservice mellem hotellet og parken
  • Transport: Tilbuddet er eksklusive transport fra Danmark til Disneyland Paris
  • Ekstra omkostninger: Bookinggebyr på 150,- og turistskat på hotellet