Nyd 1 uge i franske Provence med 7 overnatninger i mobilehome på Camping de Chanteraine fra KUN 1599,- for hele hytten

SE TILBUD HER >>

Padl rundt i det turkis vand, der løber i Verdon-floden, og bliv betaget af de majestætiske klippeformationer, der står som massive vægge omkring jer. Verdon-kløften er helt magisk at opleve. Og så ligger den i Frankrig! Lige nu kan du overnatte billigt på en campingplads, der ligger i nærheden af dette naturvidunder. Lej et mobilehome med plads til 5 personer i 1 uge, hvor der er masser af tid til både udflugter og afslapning. Og så er der faciliteter for alle på campingpladsen, som bl.a. swmmingpool og pétanquebane. Lad Provence være destinationen for jeres næste familieferie.

Sådan ser tilbuddet ud:

SE TILBUD HER >>

Om tilbuddet:

Så er det nu, at I kan komme afsted billigt med hele familien! Bo i et hyggeligt mobilehome på Camping de Chanteraine, som ligger tæt på Sainte Croix-søen og Verdon-kløften, der er kendt som Europas Grand Canyon. Mange større oplevelser ligger ikke langt fra campingpladsen, og er I selv kørt afsted, så er bilen den helt perfekte hjælp, når I vil udforske nærområdets utrolige natur.
Jeres mobilehome er delt op med 2 soveværelser, en stue med sovesofa og et lille tekøkken, der er udstyret med køleskab, fryser, mikroovn, kaffemaskine og komfur. Og så har I jeres eget badeværelse, så I ikke skal dele med resten af campingpladsen. Der er en lille terasse til jeres hytte, hvor I nemt kan sidde og nyde dagens måltider.

Godt at vide:

  • Pris: Pris er for hele hytten (plads til 5 voksne)
  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt
  • Afrejsedato: Billige datoer i september
  • Rejseselskab: TravelBird
  • Overnatning: 7 nætter i mobilehome på Camping de Chanteraine
  • Transport: Transport til og fra Frankrig er ikke inkluderet