Bustur fra Jylland, Fyn eller Sjælland til Bornholm med overnatninger + halvpension fra 3598,- per person

Gå direkte til tilbud >

Tag på en billig busrejse til en af Danmarks utrolige øperler - nemlig Bornholm. Gå tur langs klipperne og havet, og smag på de lækre røgede sild på Svaneke Røgeri. Selvom Bornholm ikke arealmæssigt er stor, så rummer øen utrolig mange spændende attraktioner og historiske skatte. Kom blandt andet ud på guidet tur, og se Østerlars Rundkirke. Bornholm er i sensommeren helt sikkert et besøg værd!

Sådan ser din rejse ud:

Gå direkte til tilbud >

Om tilbuddet:

Nyd sensommeren på ferieøen Bornholm. Med denne guidede bustur får du mest muligt ud af ferien på solskinsøen. Du kommer til at have fast base på det samme hotel under hele opholdet, og hver dag kommer bussen til hotellet, så du kan deltage i dagens guidede udflugt. Du vil bl.a. opleve Hammershus, Våde Ovn, Helligpeder, Almindingen og meget mere. Udover dette kommer du også til at se Svaneke Røgeri, hvor du kan få smagt på den bornholmske ret, Sol over Gudhjem. Der er også rig mulighed for selv at gå på oplevelse, og på dit hotel er der mulighed for at leje cykler.

Tag med bussen til ferieøen Bornholm. Der er mulighed for påstigning flere steder i Danmark, og går du videre til tilbuddet, kan du se listen over stoppesteder. Tag med færgen til Bornholm, hvorefter du bliver kørt til Hotel Balka Strand i Neksø. Hotellet har egen restaurant og bar, og det er her, du får glæde af halvpension, hvor der er drikkelse inkluderet til måltiderne. Og hver aften vil der være en musiker, som spiller op til dans og festligheder på hotellet. Hotellet ligger blot 100 meter fra havet, så du kommer nemt til den smukke kyst. Her kan du nyde aftenssolen eller driste jer til en dukkert.

Godt at vide:

  • Bestillingsdato: Hurtigst muligt, da der er begrænsede pladser
  • Afrejsedato: Billigste datoer fundet i slut september
  • Rejseselskab: Gislev Rejser
  • Overnatning: 4 nætter på Hotel Balka Strand
  • Transfer: Bus-, bro- og færgeafgifter er inkluderet
  • Ekstra omkostninger: Der kan tilkøbes en afbestillingsforsikring til 205,-

Se lignende sider

Busrejser