Tiden går, og Black Friday 2018 nærmer sig med hastige skridt! Denne årlige begivenhed er en af Danmarks største salgsdage, og på denne dag kan du finde vilde rabatter og super tilbud de fleste steder i Danmark - både på internettet og i fysiske butikker. Og her hos Ekstra Bladet Rejser er vi spændte på at se, FlixBus sætter billige busbilletter på højkant på Black Friday år!

Hvilke tilbud havde FlixBus i 2017?

FlixBus er et selskab, der gerne vil gøre det billigt at komme ud at rejse for alle. I løbet af året har busselskabet blandt andet kørt med særlige tilbud og rabatdage, så det har været muligt at få busbilletter, der var endnu billigere end normalt. Dog har vi endnu ikke set Flixbus deltage i denne kæmpe handels-dag, som Black Friday nu er, men vi håber selvfølgelig at 2018 bliver året, hvor FlixBus tilslutter sig den store begivenhed.

SE BLACK FRIDAY TILBUD HER >>

Hold dig informeret om tilbud fra FlixBus på Black Friday 2018

Det er desværre ikke muligt at vide, om FlixBus kommer med nogle dejlige tilbud på deres busbilletter på Black Friday 2018. Dog holder vi øje med internettet løbende, så du kan finde information omkring det tyske selskab. Black Friday 2018 er den 23 november, så følg gerne med her på selve dagen og dagene op til, da vi spotter efter tilbuddene på denne helt særlige dag.