Rejsetilbud Black Friday 2018

Find utroligt billige flybilletter, rejser og andre Black Friday spotpriser

Black Friday er den perfekte dag til at søge efter billige rejser. Vi vil her forsøge at finde de bedste Black Friday tilbud i Danmark, så du kan få glæde af de fantastiske rejsetilbud!


Få fat i de bedste tilbud på Black Friday

Du har sikkert hørt om konceptet Black Friday før. Denne amerikanske begivenhed er en dag, hvor alle butikker og selskaber udbyder store rabatter og super gode tilbud. Black Friday er også blevet populært i andre lande, og Danmark er ikke en undtagelse. Ved at søge efter ferien på denne dag, kan du være heldig at finde nogle af de bedste Black Friday tilbud. Vi hos Ekstra Bladet Rejser vil gerne hjælpe dig med at finde disse tilbud, så du kan gøre dig et rejsekup! Vi søger efter alt lige fra flybilletter og rejser, til gode rabatkuponer og flashsalg.

Hvad er godt at vide om Black Friday?

Vi vil gerne gøre Black Friday så let og overskuelig for dig som muligt, så du kan få finde dagens super rejserelaterede tilbud. Her får du lige nogle af vores fakta om Black Friday i Danmark:

Spørgsmål: Tip:
Hvornår er Black Friday? Black Friday er i år den 23/11-2018.
Hvornår starter tilbuddene? Tilbuddene udbydes for det meste kun på selve dagen.
Hvornår skal jeg bestille? Bestil hurtigst muligt, da det er først til mølle princippet.
Hvor er de bedste tilbud? Hold løbende øje med rejsetilbud, da de kan udbydes i løbet af dagen.

Hvad kan jeg forvente at finde af Black Friday rejser?

Black Friday er en dag, hvor stort set alle butikker og selskaber har nogle vanvittige tilbud til glæde for kunderne. Mange rejseselskaber kører tilbud på nogle af deres rejser med sol, skiferie eller noget helt tredje. Black Friday bliver ofte en glædens dag, da du kan få meget mere for dine penge. Måske er det den dag på året, hvor du skaffe dig et billigt tilbud på lidt ekstravagance. Det kan eksempelvis være at flyve på business class, få en luksusrejse til drømmedestinationen, eller bo på et 5* hotel i en af verdens storbyer.

Selvom Black Friday er et fænomen opstået i USA, så betyder det ikke, at Europa ikke fejrer denne dag. De fleste lande er nemlig hoppet med på trenden, og mange selskaber i Danmark er med på den årlige begivenhed.

Black Friday flybilletter

Flyselskaber som SAS og Norwegian er blot nogle af de selskaber, der udbyder billige flybilletter på denne dag. Og flybilletterne behøver ikke at være svære at finde. Mange søgemaskiner som Momondo, Skyscanner og Expedia kan hjælpe med at finde Black Friday tilbuddene. Brug derfor din Black Friday på at score nogle ekstremt billige flybilletter til en af verdens smukke destinationer.

Black Friday hoteller

Nogle af årets bedste tilbud på hoteller bliver udbudt på Black Friday. Du kan være heldig at få en luksussuite på et af de kendte Marriott eller Hilton-hoteller til en uhørt pris. Disse tilbud kan du oftest finde hos selskaber som eksempelvis Booking.com. Du kan også anvende søgemaskiner som Trivago og Skyscanner. Disse hjælper dig med at finde de forskellige Black Friday rabatter på hoteller.

På udkig efter noget andet? leder du efter tilbud på andet end rejser, kan du altid tage et kig på vore Black Friday rabatkoder.