Køb billet til en 45 minutters bisonsafari i Silkeborg fra 45,- per barn og kun 65,- per voksen

Gå direkte til tilbud >

Brug den danske sommer og dens varme temperaturer på en familietur I sent vil glemme! Hos Silkeborg Bisonfarm kan I få den helt store prærieoplevelse, hvor den bagende sol, de gule græssletter og den stolte bison skaber de næsten autentiske prærie-omgivelser. Lige nu kan I komme afsted superbilligt med hele familien, og på farmen er der masser af oplevelser. Så tag familiens små indianere med, og få en sjov og lærerig dag på dansk jord!

Sådan ser tilbuddet ud:

Gå direkte til tilbud >

Om tilbuddet:

Få en usædvanlig oplevelse på dansk jord! Kør med prærievognen over de danske græssletter, og tag på udkig efter de majestætiske bisoner, der har en kampvægt på ca. 400 kg. Hos Silkeborg Bisonfarm har I mulighed for at komme helt tæt på bisonen, der oprindeligt stammer fra Amerika, og har været en vigtig ressource for indianerne, der levede i det vilde prærien.

På jeres guidede tur kommer I ud på en 45 minutters safaritur, hvor der vil være fortællinger om bisonen og dens historie. Desuden kan I glæde jer til at høre om selve farmen, og så er der også tid til at gå på opdagelse i "Ugleskoven" og at hilse på dådyrene, der også har hjemme på farmen. Smører I madpakken hjemmefra, kan I nyde den i farmens overdækkede picnicområde.

Godt at vide:

  • Pris: Pris er angivet per person. OBS! 1 børnebillet er til 45,- og 1 voksenbillet er 65,-
  • Anvendelsesdato: Når du køber billetten, har den 2 års gyldighed
  • Billet fundet hos: DuGlemmerDetAldrig
  • Booking: Husk at når du har booket dato for besøget, kan denne ikke ændres

Se lignende sider

Ferier i Danmark Kør-selv ferie