Billige billetter til LEGOLAND

Find gode tilbud til LEGOLAND i Billund

Overrask børnene med en tur til LEGOLAND! Vi har her fundet billige billetter til dig og familien, så I kan komme billigt afsted til LEGOLAND i Billund.


I 1968 grundlagde legetøjsfabrikken LEGO en forlystelsespark i Billund. Forlystelsesparken hedder LEGOLAND, og er i dag et kæmpe hit for store såvel som små. Børnefamilier fra rundt om i Europa kommer til Billund for at opleve det utrolige LEGOLAND. Her på siden kan du læse mere om LEGOLAND og dets forlystelser samt meget mere. Her giver vi også gode råd og tilbud til LEGOLAND i Billund, så hele familien kan komme billigt afsted.

Hvilke forlystelser er der i LEGOLAND i Billund?

Er der noget, som Legoland har, så er det mange forlystelser og flotte udstillinger. Her nævner vi blot nogle af de ting, som du kan opleve i LEGO-universet.

 • LEGO Canoe: En af LEGOLAND´s forlystelser er turen i LEGO-kanoen, som garanterer smil på læberne, og vand der sprøjter omkring jer. Kanoturen tager jer igennem vildmarken, hvor I vil se de vilde LEGO-dyr på jeres tur på den vilde flod.
 • Miniland: Da parken åbnede i 1968, var det med Miniland som en af hovedattraktionerne. Der er brugt intet mindre end 20 mio. LEGO-klodser til at bygge de forskellige minibyer og berømte bygninger i Miniland. Se bl.a. kendte bygninger fra Danmark, og den berømte Burj Khalifa, der er 5,5 meter højt. Miniland er en utrolig oplevelse for både børn og voksne.
 • NINJAGO The Ride: Tag med NINJAGO The Ride, og hjælp LEGO-ninjaerne med at bekæmpe deres fjender. Her bliver I udstyret med 3D-briller, så I rigtig kan blive en del af NINJAGO-universet. Ønsker I at prøve jeres talenter af som ninja, så er det denne forlystelse, I skal prøve!
 • X-treme Racers: Ønsker I at prøve en forlystelse, der giver sus i maven og vind i håret? Så hop ombord på X-treme Racers! Med en hastighed på 60 km/t er I garanteret masser af fart rundt på rutsjebanens vilde sving og bakker. Så forbered jer på masser af sjov i X-treme racers.
 • LEGO Tog: Tag med på tur i et vaskeægte LEGO-tog. Her kommer I rundt til forskellige steder i LEGOLAND, hvor I bl.a. ser Miniland, Vilde LEGO-safaridyr og LEGO-cowboys i LEGOREDO. LEGO-toget er en hyggelig måde at komme rundt på, og så kan hele familien sidde sammen i en af de mange togvogne.
 • Dragen: Vær modig som en ridder, og hop ombord på Dragen. Her kommer I på en fartfyldt tur gennem den forheksede Kongeborg, hvor mystik og spænding venter jer! Oplev bl.a. troldmandens værksted og dragens hule, før jeres vilde rutsjebanetur ender efter en masse fart og kriller i maven.

Til toppen

Hvor kan vi overnatte henne ved LEGOLAND i Billund?

Efter en dag efter masser af sjov og forlystelser i LEGOLAND i Billund, kan energiniveauet være helt i bund. Eller måske var en dag bare ikke nok i forlystelsesparken. Mange vælger derfor at overnatte nær parken, så der er fornyet energi på kontoen til endnu en dag i LEGOLAND eller til turen hjemad. Her har vi skrevet nogle af de muligheder, som I har for overnatningssteder, der ligger nær familieparken.

 • Hotel LEGOLAND: Bo lige midt i legen på 4* Hotel LEGOLAND. På Hotel LEGOLAND kan I bo som prinsesser eller pirater, LEGO-ninjaer eller LEGO-riddere. Hotellet er et utroligt univers for enhver LEGO-fan. I baghaven af Hotel LEGOLAND er der svømmebad og en wellness-afdeling. Hotellet har egen restaurant, hvor I kan nyde et godt måltid efter en lang dag i LEGOLAND. Og på dage hvor forlystelsesparken har åbent, er morgenmaden inkluderet på Hotel LEGOLAND.
 • LEGOLAND Holiday Village: Hvorfor stoppe dagen med oplevelser og leg efter besøget i LEGOLAND i Billund? Det behøver I heller ikke! I kan overnatte i LEGOLAND Holiday Village, som er med hytter, motel og camping. Tag campingvognen med, bo i en Wilderness Tønde, overnat i en LEGO NINJAGO-hytte, eller sov som en rigtig indianer i et af indianerteltene. Der er masser af muligheder i LEGOLAND Holiday Village, og her stopper legen aldrig. I denne livlige ferieby er der masser af udeliv, og børnene kan lege med feriebyens andre logerende gæster.
 • Hotel Svanen: I Billund finder I det 4* Hotel Svanen. Designhotellet er et helt specielt sted at overnatte, og her er der også taget højde for dets yngre gæster. Nyd en stille aften foran den knitrende pejs i loungen, eller spis jer mætte i restauranten No8. På Hotel Svanen kan I finde udendørs legeplads og legerum ved restauranten. Og en gode er, at LEGOLAND ligger i gåafstand fra Hotel Svanen.
 • Hotel Propellen: Blot 500 meter fra LEGOLAND finder du 4* Hotel Propellen. Hotellet har noget for alle, og her der plads til både leg og afslapning. På Hotel Propellen kan I finde svømmebad, boblebade, legerum, legeplads, fitness og meget mere. På Hotel Propellen kan I også købe et såkaldt LEGOLAND Ferie-ophold. Her får I ikke blot et værelse, men også morgenbuffet, 2-retters middag og 1-dagsbillet til LEGOLAND. Hotel Propellen er et helt oplagt sted at overnatte med familien, når I gerne vil besøge LEGOLAND i Billund.
 • Camping: Har I egen campingvogn, eller kan I lide stemningen på en campingferie? Så er det måske en af de nærtliggende campingpladser ved LEGOLAND i Billund, som I skal overnatte på. Her kan I selv tage campingvognen med eller leje jer ind i en hytte. Der er masser af campingpladser at finde i nærheden af LEGOLAND. I kan bl.a. bo på Randbøldal Camping, Vorbasse Camping eller Grindsted Aktiv Camping.

Til toppen

Hvordan kan vi komme billigt til LEGOLAND i Billund?

Der er ikke noget så dejligt, som at spare penge på sine billetter. Vi har her skrevet nogle af vores tips og råd til, hvordan du skaffer dig billige billetter til LEGOLAND i Billund.

 • Hold øje med tilbud: I vil ofte kunne finde et godt tilbud til LEGOLAND i Billund. Hold øje med værdikuponer i supermarkeder, rabat-kuponer i magasiner og meget mere. I kan også i mange tilfælde anskaffe billige billetter til LEGOLAND, når I booker overnatning ved parkens hoteller eller andre nærtliggende hoteller.
 • Tag bilen: Et godt sted at spare lidt ekstra på familieturen er at pakke bilen og selv kører afsted til LEGOLAND. LEGOLAND i Billund ligger tæt på motorvej, og der er god skiltning til parken. Så sæt børnene på bagsædet, og kør afsted til en sjov dag med familien i LEGOLAND.
 • Smør madpakke: Er I mange munde, der skal mættes i løbet af dagen, så kan I hurtigt bruge mange penge på mad og drikke i LEGOLAND. Smør derfor selv en god madpakke, og medbring selv snacks og drikkevarer. Det er nemlig tilladt selv at medbringe mad i forlystelsesparken. I LEGOLAND vil I kunne finde områder med borde og bænke, hvor I kan nyde jeres medbragte mad.
 • Book tidligt: Er I ude i god tid med køb af billetter, så kan der være penge at spare. På LEGOLAND´s officielle side kan I spare 10%, hvis I booker billetterne i god tid. Så book billetterne i god tid, og vær sikker på, at få en god rabat på jeres billetter til LEGOLAND.

Til toppen

Hvad er godt at vide om LEGOLAND i Billund?

Er hele familien helt vild med LEGOLAND i Billund? Og vil I gerne besøge parken igen og igen? Så kan der være gode penge at spare ved at anskaffe jer et sæsonpas til LEGOLAND. Ikke nok med at I får fri adgang til parken året rundt, så er der et hav af andre goder. På udvalgte restauranter i parken spiser børnene altid gratis, og I kan få gode rabatter på LEGO-æsker og meget mere. I kan læse meget mere om sæsonpasset til LEGOLAND i Billund på LEGOLAND´s officielle hjemmeside. Måske er det lige det helt rette tilbud for jeres familie.

Information om LEGOLAND
Hvor ligger LEGOLAND? Adressen til LEGOLAND er Nordmarksvej 9, 7190 Billund, Danmark.
Hvornår åbner LEGOLAND? Sæson 2018 for LEGOLAND er fra den 24/3 til den 4/11.
De individuelle åbningstider kan ses på parkens officielle hjemmeside.
Hvem ejer LEGOLAND? LEGO solgte i 2005 deres forlystelsesparker til det britiske
selskab Merlin Entertainments Group.
Hvor mange LEGO-klodser er der i parken? Der er intet præcist tal på antallet af LEGO-klodser, men parken
rummer millionvis af de små plastik-klodser.
Hvornår blev LEGOLAND bygget? LEGOLAND i Billund blev åbnet d. 7/6 - 1968, og har siden haft over
50 mio. besøgende. På nuværende tidspunkt er der 17 parker verden over.

Til toppen