Tilbud til Heide Park

Gode forslag og tilbud til den tyske forlystelsespark

Overvejer du at tage til Nordtyskland for at opleve forlystelsesparken, Heide Park? Vi hos Ekstra Bladet Rejser hjælper dig med at finde gode tilbud på dine billetter til denne berømte feriepark.


Forlystelser Sparetips Overnatning Begivenheder

Godt 60 km syd for den tyske by, Hamborg, ligger Heide Park. Det er den største forlystelsespark i Nordtyskland med et imponerende areal på 850.000 kvadratmeter! Heide Park er tæt på motorvejen A7, og ligger tæt ved den tyske by, Soltau. Heide Park er utrolig populær blandt det tyske folk, men også dets nabolande, heriblandt Danmark. Køreturen fra den dansk-tyske grænse varer cirka 2,5 time, og der er motorvej det meste af turen. Du finder mere end 50 forlystelser i parken, og heriblandt de mest utrolige rutsjebaner. Det kan måske lyde som en dyr fornøjelse, men der er mange gode tilbud til Heide Park, når du vil have familien med på tur.

Hvilke forlystelser er der i Heide Park?

Der er mange forlystelser og noget for enhver smag. Både store og små kan få glæde af at besøge Heide Park i Tyskland. Vi fortæller dig her kort om nogle af de forlystelser, som du kan opleve i Heide Park.

 • Flug der Dämonen: Navnet siger en del om forlystelsen, da det omhandler dæmoner. Med en fart på 100 km/t kommer du rundt i både loops og højder. Benene svæver frit, så du får virkelig følelsen af, at du flyver rundt i luften. For at prøve denne forlystelse skal du være fyldt 10 år.
 • Wolkenspringer: Søger du noget for de små? Der er Wolkenspringer den perfekte forlystelse. Her flyver du rundt i drager, der minder om den fra filmen "Sådan træner du din drage".
 • Big Loop: I denne forlystelse bliver du kørt op i 30 meters højde. Herefter bliver du med 70 km/t kørt rundt i intet mindre end 4 loops! Her kan det være svært at følge med i, hvornår du vender på hovedet eller ej.
 • Scream: Kender du Det Gyldne Tårn i Tivoli i København? Heide Park er med på denne dille, hvor de har tårnet kaldet "Scream". Her kan du få sommerfugle i maven, mens du bare venter på øjeblikket, hvor tårnet slipper. Tårnet giver dig 71 meter frit fald, og farten når næsten de 100 km/t! Her advarer parken om, at forlystelsen kan være vanedannende, på grund af det vilde sus.
 • Wildwasserbahn: Når det kommer til vand og sjov, så har Heide Park helt sikkert også noget at tilbyde. Her kan du blandt andet prøve vandrutsjebanen, hvor du sidder i en træstamme. Lad dig føre rundt med strømmen, og sus ned af bakker med fuldt fart, så vandet flyver omkring ørene på dig! Denne forlystelse er et hit blandt hele familiens medlemmer.
 • Peppa Pig Land: Som noget helt nyt i 2018, har Heide Park åbnet for en Gurli Gris' verden. Her kan du komme på dinosaur-eventyr og sejle i skibe med Gurli Gris. Du kan også hoppe ombord på Bedstefar Gris' tog eller besøge Gurli Gris' hus.

Til toppen

Hvordan kan jeg komme billigt til Heide Park?

 • Rabatter: Du kan godt finde gode rabatter på billetter til Heide Park. Ofte er der belønninger ved at booke mere, så jo flere dage du vælger at blive i Heide Park, jo mere rabat kan du optjene på prisen. Der er også ofte mængderabat på din billet til Heide Park, så jo flere, jo billigere.
 • Sæson: Når du gerne vil finde din billet til en god pris, så kan du søge udenfor højsæsoner. Undgå derfor gerne at booke din billet i de uger og weekender, hvor tyskerne har deres fridage. På den måde sparer du højst sandsynligt penge, og du undgår, at der er lange køer inde i selve forlystelsesparken.
 • Kør selv: Har du bil, så kan det klart anbefales, at køre turen selv. Køreturen er ikke lang fra den danske grænse, og det meste af turen kører du på motorvej. Der er god skiltning fra motorvejen, som viser, når du skal dreje af til Heide Park. Har du ikke mulighed for at køre selv, så er det muligt at tage bus eller tog til Hamborg og derfra en shuttle bus til Heide Park. Du kan ofte bestille billige billetter med FlixBus, der blandt andet kører fra København og Århus.
 • All inclusive: Vælger du at logere dig hos en af parkens boliger, da kan du tilkøbe dig en all inclusive pakke. Med en all inclusive til Heide Park får du forplejning på dit hotel, og inde i selve Heide Park, får du en masse rabatter. Du kan eksempelvis få en voucher på en billig frokost, som du kan nyde i parken. Når du køber all inclusive, så er der fri entre til Heide Park, og du har fri parkering af bilen.
 • Last minute: Du kan til tider på Heide Parks egen hjemmeside finde nogle gode last minute tilbud til Heide Park. Du kan spare en del penge ved, at bestille i kort tid før afrejse, hvis du har mod på at vente.

Til toppen

Hvor kan jeg bo, hvis jeg vil til Heide Park?

 • Abenteuer Hotel: Dette hotel er helt utroligt, hvis du er afsted med børnene. Her har du nemlig muligheden for at overnatte i et univers, hvor blandt andet Gurli Gris, Pirater eller det vilde vesten er som tema. Tilhørende hotellet er der et badeland for børnene og en sauna for de voksne. Så er der både lidt afstresning for både store som små, efter en lang dag i Heide Park. Udover hyggelige værelser og et badeland, så er der også lasergame, skattejagt og legerum.
 • Holiday Camp: Heide Park tilbyder også, at du kan logere dig på Holiday Camp. Her kommer du til at bo en en farverig hytte eller i en minivan. Du kan både leje en hytte med bad eller en uden. De små 2-personers minivans er sat i et område, hvor du får fornemmelsen af at være i strand- og surferlivet. Hvis du logerer dig i Holiday Camp, så kan du tilkøbe all inclusive. Med all inclusive får du blandt andet måltider, snacks, drikkelse og fri entré til Heide Park.
 • Camping plads: Har du campingvogn, så kan det være en oplagt mulighed at kombinere camping med en tur til forlystelsesparken. Du kan ofte leve billigere ved at på bo campingplads, og selv sørge for dine måltider. Tæt på selve forlystelsesparken ligger campingpladsen "Auf dem Simpel", der blot ligger 1,2 km væk fra Heide Park. Du kan derfor let gå til forlystelsesparken.
 • Book Hotel: Hvis du ikke ønsker at booke overnatning i Heide Park, da kan du med fordel kigge efter hoteller i de nærliggende byer. Der er en del hoteller i byen Soltau, som blotter ligger 6 km væk fra forlystelsesparken. Du kan også kigge på de mindre byer i nærheden, såsom Friedrichseck. Det er en god idé at være åben for alle muligheder, da det kan være afgørende for at anskaffe et godt tilbud til Heide Park med hele familien.

Til toppen

Er der nogle specielle events i Heide Park?

Hvert år holder Heide Park flere events. Det kan skifte fra år til år, hvad der afholdes, men en af klassikerne som går igen, er den kendte Halloween event. Her er den tyske forlystelsespark smukt dekoreret, og der er lidt ekstra gys at opleve. Du kan gå på Heide Parks hjemmeside, og læse dig til, hvilke events de har i sæsonen, samt hvilke datoer der er for deres events.

De 5 hurtige…
Hvor ligger Heide Park? Adresse: Heide Park 1, 29614 Soltau, Tyskland.
Du kan komme direkte til Heide Park med bil, tog og bus.
Hvornår er Heide Park åben? Sæsonen 2019 er fra den 6. april til den 3. november.
Hvilke parkeringsmuligheder er der? Ved Heide Park Resort er der 2 store parkeringspladser.
Parkeringsgebyret er på 6 € pr. dag. Hvis du overnatter
hos parkens hoteller er parkering gratis.
Hvor køber jeg billetter til Heide Park? Du kan bl.a. købe billetter på parkens hjemmeside
eller ved rejseselskaber som pakkerejser.
Hvem kan besøge Heide Park? Parken har noget for alle aldre, når det kommer til
forlystelser og seværdigheder.

Til toppen