Billige busrejser til dig

Sæt dig til rette, og tag med bussen på ferie!

Uanset hvornår og hvorhen, så er der billige busrejser at finde. Ekstra Bladet Rejser hjælper dig med at finde de bedste tilbud, ligegyldigt om turen går til Danmark eller tværs over Europa. Læs mere her på siden!


Rejseformer Destinationer Sparetips

Trænger du til ferie, men vil hverken selv køre eller hoppe ombord på flyet? Så kan du tage på nye eventyr med en billig busrejse. Du kan finde busrejser til masser af spændende destinationer i Europa. Eksempelvis Gardasøen, Malaga, Nice og endda herhjemme i Danmark. Det er dig der bestemmer, hvor turen går hen!

Til toppen

Hvilken type busrejse kan jeg komme på?

Når du planlægger din busrejse, bør du overveje, hvilken type rejse du vil på. Vil du besøge livlige byer, som Barcelona eller Budapest, dase på stranden i Spanien eller Frankrig eller måske se storslået natur på Bornholm? Der findes altid en busrejse til dig.

 • Storbyferie: Er du til kunst, kultur, historie, museer, internationalt køkken og parker? Så tag med til Europas metropoler, der altid byder på nye oplevelser. Hvad med et besøg til historiske Prag eller charmerende Paris? Ligegyldigt hvilken storby du vælger, vil der altid være noget for enhver.
 • Solferie: Vil du gerne smække benene op og slappe helt af, når du er på ferie? Solferier er perfekt til afslapning i solen, afkølende drinks og sene middage. Men busrejser til sol og strand kan også byde på masser af udflugter og aktive dage, hvis du ønsker det.
 • Temaferie: Oftest udbydes der også busrejser til forskellige events rundt om i Europa. Du kan blandt andet komme med til Oktoberfest i München, Sommersang i Mariehaven og De Keukenhof lidt uden for Amsterdam.
 • Skiferie: Når tiden er kommet til, at den årlige skiferie skal afholdes, kan det også ske med en busrejse. Ved at lade bilen stå derhjemme, behøver du ikke tænke over, om skiene kan være i tagboksen eller om vinterdækkene er kommet på.
 • Wellness: Et wellnessophold med bus er den ultimative afslapningsferie. I stedet for at tænke på benzin eller kilometer, kan du nøjes med at tænke på boblebade, massage og badetøj. Her får du med sikkerhed ladet batterierne helt op igen.

Til toppen

Hvor kan jeg tage hen på en busrejse?

Der er næsten frit valg på alle hylder, når det kommer til busrejser. Destinationen kommer helt an på, hvor langt du ønsker busrejsen skal være. Europa byder blandt andet på Polen, Østrig og Kroatien. Og på en busrejse kan du nemt komme tværs over Europa. Her er nogle flere forslag til, hvor du kan tage hen:

 • Tyskland: Vores kære naboland er et oplagt valg for en busrejse. Er du til naturskønne områder, så er Harzen måske lige noget for dig. Her tårner bjergene frem i horisonten, mens floder og bække fredeligt løber langs grønne skove med et rigt dyreliv. Hvis du er mere til vibrerende storbyer, kan du også tage med til eksempelvis Hamborg eller Berlin. Her finder du et bredt udvalg af butikker, restauranter og attraktioner. Du kan også vælge en busrejse til Oktoberfesten i München, som er Tysklands største fest. Oplev den enorme fejring, hvor lederhosen, øl og helstegte kyllinger er på programmet.
 • Italien: Har du mod på en lidt længere busrejse, kan du tage med til skønne Italien. Landet er en sand kulturperle, som blandt andet byder på velsmagende vin, lækker pasta og store seværdigheder. Hvis du gerne vil på badeferie, er busrejser til Gardasøen et hit. Gardasøen ligger i det nordlige Italien omgivet af bjerglandskaber, landsbyer og attraktioner. Der er masser at lave her, ligegyldigt om du er til en aktiv eller afslappende ferie. Omkring Gardasøen er der også populære storbyer, idylliske vingårde og vandreruter i bjergene. Gardasøen er også et perfekt feriemål for børnefamilier. Er du en stor vinelsker, findes der også busrejser til vingårde i Norditalien. Glæd dig over, at bilen står derhjemme, mens du smager på de lækre dråber fra blandt andet Brunello, Chianti, Barolo eller Valpolicella. Og på vej hjem er der plads til et par flasker i bagagerummet!
 • Danmark: Det danske ganske land er ikke mindst lige så skønt at holde ferie i. En af de store favoritter er busrejser til Bornholm. Danmarks dejligste ferieø byder på blandt andet smuk natur, ruinen Hammershus, Rytterknægten og hyggelige landsbyer. Du kan også overveje om busrejsen skal gå til de mindre øer i Danmark, som eksempelvis Læsø, Fanø, Samsø og Ærø. På den danske vestkyst kan du også tage til Vadehavet eller se naturfænomenet Sort Sol over Tøndermarsken.

Til toppen

Hvordan finder jeg en billig busrejse?

Vil du gerne afsted på busrejse, og leder du efter den bedste pris? Så har vi et par tips til, hvordan du finder en billig busrejse:

 • Restpladser: Det kan være en fordel at lede efter afbudsrejser, også når du skal med bus. Busserne skal helst fyldes, hvorfor restpladser og afbudsrejser oftest sælges billigere.
 • Fleksibilitet: Hvis du ønsker den billigste pris, skal du helst også være fleksibel. Kig derfor efter alternative feriedatoer, før du begynder søgningen.
 • Last minute: Last minute rejser og billige priser hænger tit sammen med kort varsel. Hvis du kan rejse med kort varsel, finder du muligvis også den billigste busrejse.
 • Udenfor sæson: Rejser du uden for højsæsonen, er der penge at spare. Højsæsonen omfatter oftest juni, juli og august, hvor de fleste andre også holder ferie.
 • Andre rejsemål: Undgå de mest populære rejsemål for at få de billigste priser på busrejser. På den måde får du også de mest autentiske oplevelser og råd til mere.

Til toppen