Tilbud til eventyrlige Disneyland Paris

Billige overnatninger, billetter og fly til Disneyland

Pirates of the Caribbeans vilde piratliv, kampen om savannen i Løvernes Konge og Peter Pans spændende eventyrer. Alt dette kan du opleve i Disneyland Paris. Her hjælper Ekstra Bladet Rejser dig med at finde de bedste tilbud til Disneyland Paris, billige priser på billetter, hotel, fly og mere.


Seneste deals

Tag med familien til Disneyland Paris! Spar 43%

fra Kr.1409 per person
25 oktober 2018 - 12:00

Attraktioner Sparetip Overnatning Placeringer

Velkommen til eventyrlige Disneyland Paris!

Disneyland Paris byder velkommen til en magisk verden, hvor modige prinsesser, talende dyr, onde skurke og lystige eventyrer står klar til at give dig en magisk oplevelse! Med en tur til Disneyland Paris træder du ind i den eventyrverden fyldt med scener fra de kendte fortællinger og tegnefilm fra din barndom. Se det betagende fyrværkeri-show ved det ikoniske Disneyland Slottet, stød på nogle af de kendte Disneyfigurer, og få krilder i maven ved de mange forlystelser. Disneyland er fyldt med attraktioner, hvor én dag bare ikke er nok for at få den fulde oplevelse i det magiske univers.
Til toppen

Hvilke forlystelser er der i Disneyland Paris?

Disneyland Paris er en sand familieattraktion, da forlystelsesparken både drager børn og voksne med dets utrolige evne til at genskabe magien. Her nævner vi blot nogle af de attraktioner, som du kan opleve på en tur til Disneyland Paris.

Attraktion Beskrivelse
Eventyrsøen Ohøj alle skattejægere! Gå på oplevelse på den mystiske ø, og se,
om du kan finde skatten ved Dødningehovedklippen.
Alice's Nysgerrige Labyrint Følg sporet af den fortravlede kanin igennem labyrinten, der er som
et fantasiland med mystiske væsener.
Den Gale Hattemagers tekoppe Spring på en af Den Gale Hattemagers farverige
og vildt snurrende tekopper.
Prinsesse Pavillon Træd ind i en verden fyldt med glamour og smukke prinsesser,
der vil tage varmt imod dig med et smil.
Star Wars Hyperspace-Bjerget Gør klar til en hæsblæsende flyvetur, og bekæmp fjenden
ude i rummet.
Piraterne fra Caribien Arrrrh! Kom på plyndringstogt i det Caribiske ørige, hvor
Kaptajn Jack Sparrow sejler rundt.
Disneylands Togbane Hop ombord på dampekspressen, og tag med på tur
igennem verdenen af magi!

Til toppen

Hvordan får jeg en tur med rabat til Disneyland Paris?

Når hele familien skal afsted, kan det være en dyr fornøjelse at skaffe billetter til Disneyland Paris. Dog er det ikke umuligt at skaffe sig en god rabat til Disneyland Paris eller at spare lidt ekstra på budgettet. Her giver vi dig nogle tips til, hvordan du kan få fingre i billige billetter til Disneyland Paris, overnatninger og mere.

  • Køb efter rabat: Det er langt fra usædvanligt at finde rabat til Disneyland Paris. Mange selskaber tilbyder rabat på billetter til den eventyrlige forlystelsespark. Det kan være alt fra sæsonrabat, mængderabat eller jubilæumsrabatter. Så hold godt øje med tilbuddene til Disneyland Paris, da disse jævnligt er at finde.
  • Pakkerejser: Hvis du går med planer om at invitere hele familien med til magien, så kan du sagtens spare gode penge ved at købe en pakkerejse til Disneyland Paris. Med en pakkerejse til Disneyland Paris, er der sørget for entré, overnatninger og i mange tilfælde transporten. Med sådan en pakkerejse kan du ofte få en godt tilbud, og så er du fri for selv at skulle arrangere hele turen.
  • Kør selv: Spar penge på transporten til parken ved at sætte børnene på bagsædet, og kør selv til Disneyland Paris. Køreturen tager omkring 10 timer fra den dansk-tyske grænse, afhængigt af trafikken på motorvejene. Ved selv at køre til Disneyland Paris er der god tid til at stoppe op ved spændende attraktioner på vejen dertil, og så kan du spare en del på transportudgifterne. Dog kan du også holde øjne og ører åbne for, om der er billige flybilletter til Paris, der ligger tæt på forlystelsesparken.
  • Camping: Ryst familien ekstra godt sammen på turen til Disneyland Paris, og overnat på campingplads nær Disneyland Paris. Ofte kan du finde billige overnatninger på campingpladser, og her kan legen sagtens fortsætte for familiens yngste medlemmer. Mange campingpladser byder på faciliteter såsom legepladser, swimmingpool og hoppepude. Så vil du afsted med campingvognen, så overvej at tage på camping nær Disneyland Paris.

Til toppen

Hvilke overnatningsmuligheder er der ved/i Disneyland Paris?

Listen over hoteller i selve parken og hoteller ved Disneyland Paris er superlang, og det er svært at skulle nævne dem alle. Derfor har vi blot udvalgt nogle af de hoteller, hvor du kan overnatte under turen til Disneyland Paris.

  • Disney-hoteller: Lad magien fortsætte på jeres hotel. Disneyland Paris har intet mindre end 8 unikke hoteller, der hver især præsenterer forskellige eventyrer. Alle hoteller ligger enten i eller lige ved Disneyland, så I aldrig er langt væk fra den fantasifulde forlystelsespark. Overnat blandt andet på Disneyland Hotel, hvor I kan bo på værelser, der er inspireret af Disney-prinsesserne. Desuden er nogle af hotellerne også med swimmingpool, fitnessrum og shuttlebus, hvis der er lidt vej til parken. Af Disney-hoteller er der bl.a. også Disney's Hotel New York, Disneys Newport Bay Club og Disney's Hotel Santa Fe.
  • Hoteller nær Disneyland Paris: Det kan ofte være fordelagtigt at tage sine overnatninger på et hotel, der ligger lidt væk fra forlystelsesparken. Der kan være høj efterspørgsel på Disneyland Paris' hoteller, og dermed er prisen ofte også lige højere. Søg derfor gerne hoteller i Paris eller lidt væk fra parken. Du kan blandt andet overnatte på 4* Appart’City Confort Marne La Vallée Val d’Europe eller 3* Résidence Du Parc, der begge ligger ca. 10 min. kørsel fra Disneyland Paris. Fælles for begge hoteller er, at de har overkommelige priser på deres overnatninger, såfremt du ikke booker i højsæson.
  • Campingplads: Den herlige frihed ved at campere. Her er I selv herre over, hvor turen skal gå hen, hvilken plads I vil overnatte på og hvor længe. Og selvfølgelig er der også campingplader i nærheden af Disneyland Paris. Book bl.a. plads på L' international de Jablines, der ligger 9 km fra forlystelsesparken, eller Camping Club Le Parc de Paris blot 20 km derfra. Til fælles for begge campingpladser er, at du også kan leje en hytte, hvis du ikke selv har campingvogn.

Til toppen

Disneyland uden Paris….

Disneyland Paris, den franske magi og Europas helt store familieattraktion. Disneyland er en verdenskendt forlystelsespark, og folk kommer fra nær og fjern for at besøge parken. Men Disneyland Paris er ikke den eneste park. Der er nemlig også en Disneyland i palmeskønne Californien. Så er du taget et smut til staten, og altid har drømt om at besøge de kendte barndomshelte, så kan du besøge Disneyland i USA.
Til toppen